Copyright 2022 TBauctions

Gratis kijken: GRO€N OP WEG

De transitie naar zero emissie vervoer en toenemende beschikbaarheid van deze transportmiddelen vraagt om een heldere strategische visie van fleetmanagers. Wegtransport moet duurzamer. In ons online event deelden onder anderen Walther Ploos van Amstel, lector citylogistiek aan de HVA, en Bart Banning, sector banker transport en logistiek bij ABN AMRO hun ervaring en visie.

Heeft u het event gemist? Kijk het nu gratis terug!

Wij vertelde

Wat er nodig is voor een succesvolle duurzame transitie.
 
Waarom het slim is een eigen visie te ontwikkelen naast de ambities vanuit (lokale) overheid.
 
Dat het tijdig vervangen van uw vloot ook zeker iets kan opleveren.
 
Hoe financiële vraagstukken kruisen met duurzaamheidsdoelstellingen.


Wat het veranderende speelveld met elektrificering betekent voor de tweehandsmarkt en leasecontracten.

1

2

3

4

Dr. Walther Ploos van Amstel is meer dan 25 jaar werkzaam als organisatie-adviseur op het gebied van logistiek, supply chain management en internationale distributie. Hij richt zich op logistieke procesinnovaties, samenwerking in logistieke ketens en netwerken, servicelogistiek, duurzame logistiek, ketenregie en zero emissie stadslogistiek.

De tafelgasten

Kijk het online event 
gratis terug.
Laat hieronder uw e-mailadres achter en u kunt het online event GRO€N OP WEG op elk gewenst moment gratis terugkijken. (Duur: ongeveer 1,5 uur.)

Bart Banning is sector banker transport en logistiek. Vanuit zijn rol heeft hij veel contact met ondernemers en ondersteunt hij de collega's binnen de bank met sectorkennis. Hij deelt zijn visie op uitdagingen in de sector zoals de beperking van CO2-uitstoot in het algemeen, zero emissie stadslogistiek, en de impact daarvan op de bedrijfsvoering.

5

Betaalbaar naar zero emissie wegtransport.

Andries Vlot is algemeen directeur bij TSN Groen, specialist in duurzame logistieke oplossingen. Zij regelen onder andere de distributie voor partijen zoals IKEA en Leen Bakker. Eind januari wonnen ze de EZK Energy Award 2021

Fred Helsloot is manager bij M&M, A.J. van Deudekom, een ware pionier in zero emissie logistiek. Als duurzame projectverhuizer zijn zij al 8 jaar bezig met de groene transitie. Inmiddels zijn 15 van hun 22 voertuigen elektrisch aangedreven. Dit jaar komen daar nog eens 5 bij.